Wanneer moet ik beginnen met het kopen van een babybedje?

Wanneer moet ik beginnen met het kopen van een babybedje?

Het is een goed idee om uw kinderdagverblijf ruim voor de komst van uw kind te plannen. Tegen het einde van je eerste trimester moet je ideeën verzamelen, een ruimte voorbereiden voor babymeubels en nadenken over de kleuren die je in de kinderkamer wilt gebruiken.

Hoewel sommige wiegjes voor baby’s op voorraad zijn, duurt het bij de meeste wiegjes 6-8 weken voordat ze aankomen, en bij sommige wiegjes kan het 12-16 weken duren. Overweeg of u een ledikant en een stuk wilt kopen om als kleedruimte te gebruiken, of een ledikant die kan worden omgebouwd tot een peuter- en/of een groot bed om met uw kind mee te groeien; evenals dressoirs die kunnen worden gebruikt als wisselaars en naar de toekomst kunnen worden meegenomen, evenals andere opbergstukken.

Je zult waarschijnlijk je babybedje en andere kinderkamermeubels in de kamer willen hebben voor je baby shower, voor het geval je nestinstinct in werking treedt of je baby vroeg arriveert. Hiermee kunt u ook uw wieg en meubels evalueren op ontbrekende of beschadigde onderdelen.

Overweeg om een ​​zwever of schommel toe te voegen voor nachtelijke voedingen en om uw baby in slaap te wiegen. (Velen beschouwen dit als een “must-have”.) Je hebt ook tijd nodig om de kleren van je baby te wassen, wanddecoratie op te hangen en je kinderkamer af te maken. Het enige waar je tegen de 36e week op wilt wachten, is dat je nieuwe baby komt!

Nieuwste Design blogs