Nieuwe elektrische ontwerpen Mercedes

Het generatie EQ-concept is een glimp op de eerste van een nieuwe lijn van elektrische ontwerpen van Mercedes-Benz. De Companys Head of Design Jens Thiemer legde het idee achter dit elektrische project uit, dat was gebaseerd op het idee om een voertuig te creëren met een duidelijke stijl. Hij zei dat hij werd geïnspireerd door de schone, frisse uitstraling van een Tesla en koos de naam om de hele familie van nieuwe elektrische voertuigen te vertegenwoordigen.

De EQ-familie van modellen is alles-elektrische luxe sedans, die een ingrijpende infotainmentdisplay op het dashboard hebben. De vloeiende lijnen van de EQ-familie en het verlengde achterlicht maken het onderscheidend van conventionele serieontwerpen. Ze hebben ook auditieve feedback, waarmee u het omgevingsgeluid van de auto voelt. De nieuwe elektrische ontwerpen Mercedes is een stap in de richting van een betere toekomst voor Mercedes.

Het EQS-concept Sedan is een oefening in ontwerp, met een volledig elektrische aandrijflijn. Deze conceptauto is de eerste poging om de G-klasse te wijzigen met een elektrische aandrijflijn. De auto is bedekt met een tweekleurig verfschema dat is geleend van Mercedes EQS Electric Sedan, en heeft een enorm 55-inch scherm en verlichte rooster. Het werd onthuld op de 2018 Detroit Auto Show. Terwijl deze eerste poging vurstig is, maakt het nog steeds veel gebruik van de all-elektrische onderbouw van het bedrijf.

Het concept EQG is een ontwerpexperiment en een eerste poging om de nieuwe G-klasse te veranderen. Onthulde op de 2018 Detroit Auto Show, het is een verbluffende eerste poging. Het draagt het iconische ontwerp van het Al-Electric EQS Sedans en krachtige off-road capaciteiten. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een paar verlichte strepen, die zijn ruige buitenkant beschrijft. Het concept EQG heeft een laag zwaartepunt, dat vooral handig is in ruw terrein.

De futuristische EQG-conceptauto is Mercedes EQ3 All-Electric Concept. Het is een nieuw concept dat de klassieke G-klasse-look combineert met een sterke off-road capaciteit. De EQG-futuristische auto wordt beschreven door een verlichte strook en is ontworpen voor steile hellingen en diepterrein. De EQG heeft een laag zwaartepunt en is in staat om het meest veeleisende terrein aan te pakken.

De EQ-familiemodellen hebben een onmiskenbare elektrische esthetiek. De EQ-familieleden onderscheiden zich door een slanke, dynamische buiten- en volledig elektrische achterlichten. Het interieur is even modern, met elegante materialen en zachte materialen. En de hele auto is een geëlektrificeerde luxe sedan. Dit futuristische ontwerp wordt aangevuld met een geavanceerd audiosysteem en een krachtige batterij. Het EQ-familiemodel combineert technologie met luxe.

In termen van stijl deelt de EQ-familie van modellen een gemeenschappelijke elektrische esthetiek. Ze onderscheiden zich van conventionele serieontwerpen door tweekleurige verfschema’s op de voorkant en een overeenkomstig uitgebreid achterlicht op te nemen. Het hele lichaam en het interieur van de EQ-familieleden is ontworpen om dynamisch en stijlvol te zijn. Ze zijn ook efficiënter en zuiniger dan andere luxeauto’s. Met dit soort technologische rand kan een Mercedes-Benz-elektrische auto de perfecte forens of dagelijkse forens zijn.

EQ-familiemodellen zijn de eerste van een nieuwe elektrische lijn van Mercedes-Benz-voertuigen. De EQ-lijn heeft een onderscheidende elektrische esthetiek en onderscheidt zich van conventionele serieontwerpen. De EQ-familiemodellen worden gekenmerkt door een all-round frontlight strip met LED-koplampen. De voorlichten worden aan de zijkanten uitgebreid en hebben een dynamisch achterlicht. Ze zijn allemaal een perfecte mix van ontwerp en technologie. Een nieuw assortiment elektrische voertuigen is op dit moment beschikbaar.

EQ Familymodellen delen dezelfde elektrische esthetiek. Hoewel ze vergelijkbaar zijn in grootte en prijs, verschillen ze in hun ontwerp. EQ Familymodellen hebben een gebogen achterlicht en een all-round frontlight strip. Ze hebben allemaal dynamische, vloeiende lijnen. Ze onderscheiden zich van de conventionele serie-ontwerpen van Mercedes-Benz-auto’s. De EQ-familiemodellen zijn een perfect voorbeeld van hoe u voor de curves voor te lopen. Als u een elektrische auto heeft, zorg er dan voor dat het een sterke motor heeft.

De EQS is de grootste elektrische auto die Mercedes heeft gemaakt. De afmetingen zijn gelijk aan die van de Sedan van de Mercedes S-KLASSE. Het gestroomlijnde ontwerp roept de ontwerpen van de cabine op van de jaren negentig. Het achterkant heeft een zachte glooiende vorm, vergelijkbaar met het voorste uiteinde van de EQS-sedan. Een tweede kenmerk van deze auto is de aerodynamische efficiëntie. Het gewicht is een aanzienlijk deel van de algehele prestaties en het gewicht ervan.

Nieuwste Design blogs