Koop Designer-lampen – de mooiste ontwerpenverlichting

Het mooiste lampontwerp is tijdloos en klassiek. De Tolomeo Classic is ontworpen door Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina en heeft een simplistische, lineaire stijl. De lichtbron is een slanke steel met een afgeronde basis. Het licht is volledig instelbaar en komt in tien kleuren, inclusief groen en oranje. De basis heeft ook een ingebouwde USB-oplaadpoort.

De mooiste lamp is niet alleen mooi;Het moet functioneel zijn. Het moet passen bij de functie die het serveert. Het moet op een strategische locatie worden geplaatst. U kunt de lamp gebruiken op een plaats die directe verlichting vereist, zoals de studie of werkruimte. Zorg ervoor dat u het echter in een gebied plaatst dat niet door het licht wordt overschaduwd. Een tafellamp met een grote basis zal bijvoorbeeld aanmatigend zijn als deze in een hoek wordt geplaatst.

Een tafellamp is een perfecte aanvulling op een thuis of op kantoor. Het ontwerp is subtiel mooi en betrouwbaar. De ingebouwde touchstrook kan de helderheid en de kleur van LED-verlichting regelen. Het heeft een duurzaam, hengelsport en een USB-poort voor een handig laadstation. Deze lamp is zeker een van je favoriete stukken in je huis. En het past ook in elke stijl.

Nieuwste Design blogs