Hoeveel drinkt een baby?

Uw Baby´s dagelijkse voeding is een essentieel onderdeel van hun algehele gezondheid en ontwikkeling. De eerste paar dagen van het leven zijn cruciaal voor dit proces. Baby’s moeten slechts één of twee ounces van vloeistof per dag krijgen. Wanneer het eerste solide voedingsmiddelen worden ingevoerd, moet u beginnen met het voeden van uw baby elke keer een kleine hoeveelheid water. Tegen drie tot vier weken oud, moet je baby ongeveer 20 gram per dag drinken.

Pasgeboren Baby’s Magen zijn ongeveer de grootte van een kers. Ze kunnen ongeveer een theelepel of 3/4 ounce melk tegelijk houden. De hoeveelheid moedermelk die een baby verbruikt, hangt af van zijn gewicht, groeipercentage en honger. Zodra uw baby een maand bereikt, neemt hij ongeveer 4 ounces melk die elk voedt. Probeer gedurende deze tijd een verscheidenheid aan verschillende voedingsmiddelen te bieden om zijn of haar honger te bevredigen en te voorkomen dat hij of haar te vaak honger heeft.

Terwijl de meeste baby’s ongeveer zes tot acht ounces van melk per dag drinken, hebben andere baby’s meer nodig. In dit stadium is uw Babys-eetlust hoger dan normaal en wil ze meer dan normaal drinken. Om overvoeding te voorkomen, let op de tekenen die uw baby overvalt. Bij regelmatige controles met uw kinderarts, kunt u het gewicht en de calorie-inname van uw babys vragen en dienovereenkomstig aanpassen.

In de eerste paar dagen van het leven zullen pasgeborenen tussen 1 en 2 ounces van melk drinken. Ze zullen gedurende de dag 8 tot 12 keer voeden, gemiddeld ongeveer vier tot vijf ounces melk per keer. Tegen de tijd dat ze drie maanden bereiken, zullen ze elke voeding ongeveer vier tot vijf ounces van melk drinken. Tegen de tijd dat ze vijf maanden bereiken, zullen ze hun gewicht verdubbelen.

Je baby eet elke twee tot drie uur, acht tot twaalf keer in 24 uur. Een pasgeborene duurt meestal een halve ounce melk telkens wanneer het eet. Tegen twee weken oud, kunnen ze maximaal twee ounces van melk per voeding in beslag nemen. Na dit punt zullen ze drinken tussen vier en vijf ounces per voeding. Tegen vier tot zes maanden zullen baby’s beginnen met het nemen van ongeveer acht ounces per voeding.

In de eerste weken zullen baby’s tijdens elke voeding meer dan één ounce melk moeten drinken. De gemiddelde pasgeborene moet om de drie tot vier uur ongeveer twee tot drie ounce van moedermelk drinken. Tegen het einde van hun eerste maand zullen ze elke dag ongeveer vier ounce melk of formule nodig hebben. Tijdens deze vroege maanden heeft uw baby meer dan één voeding nodig. Tijdens deze maanden zal uw baby om de vier uur een of twee gram vloeistof moeten drinken.

Tijdens de eerste paar weken zal uw baby meer melk moeten drinken dan volledig tevreden moet zijn. Tegen twee tot drie maanden zal de hoeveelheid melk uw babydranken elke maand met één ounce toenemen, en met zes maanden zullen ze ongeveer vier ounces per voeding drinken. In de regel zal een baby moeten eten tussen twee en drie ounces per voeding. Tegen vier tot zes maanden zullen ze moeten eten tussen vier en vijf ounces van melk.

Als het gaat om hoeveel je baby moet drinken, zal het afhangen van hun leeftijd. Vanaf vier tot acht maanden moeten ze mogelijk slechts ongeveer één ounce melk per dag drinken, wat hetzelfde is als het bedrag dat uw kind gedurende de eerste paar maanden drinkt. Bovendien kan een babys-lichaam niet digeren dat voedsel dat te heet of te koud is. Het kost verschillende pogingen voor een baby om een nieuw voedsel te eten en het af te wijzen.

Het voedingsschema voor de eerste elf tot twaalf maanden van het leven van je babys is hetzelfde als die voor een volwassene. Als je baby geen honger heeft, moet je ze nog steeds voeden. Je kunt ze niet dwingen om te eten en als ze weigeren, kunnen ze het voedsel dat je ze geeft niet kunnen verteren. En het is ook niet gezond voor hen of ze niet goed worden gevoed.

Nieuwste Design blogs